TILL START

- FÖR MEDIA ÄR DET OKEJ ANVÄNDA KOMMENTARERNA FRÅN OSKAR I SINA TIDNINGAR/TIPS/PÅ HEMSIDOR FÖRUTSATT ATT MAN INTE ÄNDRAR I TEXTERNA

(Vi försöker alltid att hålla uppdaterat med någon dag till godo före respektive tävlingsdag. Eventuella uppdateringar av texten kan ibland ske - lunchtävlingar samt helgstarter fram till klockan 11 och kvällstävlingar fram till klockan 17 på respektive tävlingsdag.)

solvalla tisdag 25/6

3 My Dreams (Lopp 6, V64-3) galopperade efter att en konkurrent kuppade sig till spets senast och så var den dagen förstörd. Han tränar på normalt efteråt och nu växlar vi upp vad gäller balans och utrustning från ett bra spår. Några riktigt tuffa emot, men hoppas på en fin insats och så får vi se hur långt det räcker.
Balans, vagn och utrustning: Barfota runt om nu, amerikansk sulky på och sedan blir det blinkers istället för open eye-huvudlag också kontra senast - rycktussar som tidigare.

färjestad lördag 29/6

11 Picobello (Lopp 4, V4-4) får ju såklart främst bedömas formmässigt på måndagens lopp, men täta starter tror jag han ska hantera på ett bra vis. Som nämnt så är han bra för klassen om han sköter sig vilket blir prio ett från början här också och sen får vi hoppas att det blir passande kört för hans del, då har han en stark slutrunda.
Balans, vagn och utrustning: Vi får givetvis kolla hovarna efter måndagens race, men planen är att tävla samma här med barfota runt om, amerikansk sulky, halvstängt norskt huvudlag och rycktussar.

12 Sultan Sea (Lopp 9, V75-5) gjorde en jättebra prestation på V75 i Boden och spurtade starkt till slut bakom Kingen Mearas - det var strongt gjort att fullfölja på det viset han gjorde efter körningen som blev från början och där han tyvärr inte fick överta ledningen. Allt har verkat normalt efteråt och det är kul han är tillbaka på allvar efter sin skada, men dessvärre så blev det ett väldigt dåligt spår här. Kapacitetsmässigt tvivlar jag inte på att han är tillräckligt bra för tätstriden, men härifrån får vi ligga lågt och hoppas på mycket tur.
Balans, vagn och utrustning: Barfota fram, amerikansk sulky, halvstängt huvudlag och rycktussar - inga ändringar.