TILL START

- FÖR MEDIA ÄR DET OKEJ ANVÄNDA KOMMENTARERNA FRÅN OSKAR I SINA TIDNINGAR/TIPS/PÅ HEMSIDOR FÖRUTSATT ATT MAN INTE ÄNDRAR I TEXTERNA

(Vi försöker alltid att hålla uppdaterat med någon dag till godo före respektive tävlingsdag. Eventuella uppdateringar av texten kan ibland ske - lunchtävlingar samt helgstarter fram till klockan 11 och kvällstävlingar fram till klockan 17 på respektive tävlingsdag.)

örebro lördag 24/2 

6 Leighton Boko (Lopp 1, V4-1) reds bara på säkerhet från innerspåret senast och det blev väldigt långt fram till vinnaren, men Jonathan var nöjd med honom och allt har verkat normalt hemma i jobben efter den starten. Kort distans nu tycker vi ska bli intressant att prova och känslan han kommer öppna betydligt bättre härifrån och få en vettig position och han ska vara en av dom som räknas.
Balans och utrustning: Skor och rycktussar igen. Sen så byter vi det helstängda norska huvudlaget mot ett halvstängt norskt huvudlag då Jonathan sagt att han vill ha det denna gång istället.

4 Ellen Ripley (Lopp 2, V4-2) fortsätter att visa fin form och var positiv över den långa distansen emot bra hästar senast. Hon tränar på bra fortsatt och spåret blev spännande - så vi laddar iväg med sikte mot ledningen där hon vann näst senast och alternativt bör hon få ett fint lopp. Tycker även hon ska ses med chans.
Balans, vagn och utrustning: Skor, vanlig vagn, halvstängt huvudlag och rycktussar igen.

8 Jason The Late (Lopp 12) var fin i debuten hos oss där han sprang imål med krafter sparade, men blev sedan förkyld och fick strykas inför en tilltänkt start. Han har gått ett lättare banjobb inför detta, men var lite seg där och känslan det nog fattas en del formmässigt även om han säkerligen gått framåt av banjobbet. Utgångsläget känns väl just därför helt okej och vi siktar på ett snällt lopp där han ska gå med bra fart över mål - så får vi se hur pass långt det räcker.
Balans, vagn och utrustning: Han tävlar med skor, vanlig vagn, öppet huvudlag och fasta tussar - inga ändringar.

romme söndag 25/2

11 Sansa Star (Lopp 8, GS75-5) fick strykas för feber i oktober ifjol och sen så blev det vinterträning för hennes del. Tycker hon känns fin hemma inför detta där vi förra veckan var inne och körde ett 20-jobb på Sundbyholmstravet och hon duger bra i klassen och bör göra en bra insats. Utgångsläget blev okej för en årsdebut och vi får hoppas det klaffar med tempot och rätta ryggarna.
Balans, vagn och utrustning: Skor och rycktussar. Lutar sedan åt att det blir amerikansk sulky och öppet huvudlag istället för halvstängt, men vagn och huvudlag är inte helt spikat på henne.

färjestad måndag 26/2

3 Nordic Breeze (Lopp 1). Info kommer!

2 Pennywise (Lopp 3). Info kommer!

eskilstuna tisdag 27/2

6 M.T.Theodore (Lopp 3). Info kommer!

5 Simb Trishia (Lopp 8, V64-5). Info kommer!