TEAMET

Våra ledord är teamkänsla, kvalité och glädje och det ska genomsyra allt vi i OJA Racing gör.

Grunden för teamet utgörs av mig, Oskar J Andersson Gyllenberg, tillsammans med min fru Paula Gyllenberg. I övrigt är det ett familjeföretag där mina föräldrar är involverade och ihop med våra hästskötare och personal är alla viktiga pusselbitar hos oss i OJA Racing.

Ett team för mig är alla som är delaktiga för att göra våra hästar och vår arbetssituation bättre. Därför har vi med omsorg valt ut bra samarbeten med equi-terapeut och veterinär för att uppmärksamma problem i tid, förstå och hjälpa hästarna på vägen till vinnarcirkeln.

Men ännu så fattas det en ovärderlig del att nämna för att kunna kalla det ett team - hästägarna! Jag vill verkligen att hästägare hos oss i OJA Racing ska känna att de är en del i teamet och kan glädjas åt teamframgångar. Vi vill ge bra information för att hästägaren ska lära känna sin häst, få veta hur det står till och även få veta vad som är på gång framöver. Vi ska driva en levande hemsida där ägarna får en inblick i travsporten i allmänhet och teamet i synnerhet och vi i OJA Racing vill att hästägarna ska känna sig välkomna - oavsett om de hälsar på oss på gården eller är i kontakt med teamet på trav eller via telefon.

Tveka aldrig att höra av dig med idéer, synpunkter eller frågor till oss. Det går alltid att nå oss via vår mejladress infoojaracing@gmail.com!

HÄR NEDAN KAN DU LÄRA KÄNNA PERSONALEN SOM INGÅR I VÅRT TEAM!

Oskar J Andersson Gyllenberg

Mitt mål har alltid varit att bli travtränare. Att jobba i denna fantastiska sport tillsammans med andra travintresserade och få förtroende från hästägare att träna och ta hand om deras hästar har länge varit min dröm.

Och det är just hästarna som gör att jag älskar detta. Deras vackra yttre, deras starka inre och deras hängivenhet att göra sitt bästa för sin omgivning har intresserat mig ända sedan jag var mycket liten.

Vi har alltid haft trav- och ridhästar i familjen och jag har haft förmånen att få utveckla en stor kunskap inom området genom alla jag träffat, fått träna tillsammans med, praktiserat eller jobbat hos. Jag har intresserat mig både för träningsfysiologi och psykologi, exteriörbedömning av unghästar och hovslageri.

Jörgen Westholm har varit min arbetsgivare under många år och även en bra vänskap har utvecklats. Där har jag verkligen fått möjligheten att lära mig inom många viktiga områden och utvecklats som både kusk och hovslagare och vår tanke är fortsätta ha en bra arbetsrelation.

Mitt fokus som kusk är att vara påläst till loppen för att ge hästen rätt förutsättningar men samtidigt våga köra på känsla när något oväntat händer. Jag har kört mycket som catchdriver och det har varit lärorikt att få köra många olika typer av hästar och träffa olika typer av människor och tränare. Jag tror aldrig att man är fullärd och försöker därför alltid ta intryck av hur andra gör på vägen till framgång för att kunna ta med mig och använda mig av själv i framtiden.


Paula Gyllenberg

Paula har varit framgångsrik hästskötare under många år och jobbar med ett enormt engagemang för hästarna och får dem att känna sig sedda och uppskattade. Hon har jobbat nära vår foderleverantör under många år och har bra koll på utfodring, stretching, massage och träning - allt för att göra hästarna så bra som möjligt. Paula har även lyckats som kusk, med bland annat en V75-vinst på CV:et. Statistiken säger att hon är extra vass som spetskusk!

Jan P Andersson

Jan är Oskars pappa och sköter mycket av ruljangsen på gården. Både vad gäller banor, hagar och foderhantering. En klippa helt enkelt!
Katarina Gyllenberg Andersson

Katarina är Oskars mamma och skulle utan problem matcha Sveriges mästerkock. Som tur är får vi ha henne helt för oss själva och hon ordnar utfodring både till människor och hästar på gården.

Mattias Spante

Spante är mycket god vän till familjen och syns ofta på många av landets travbanor då han frilansar inom travets värld. Spante hjälper till med mycket av informationsflödet hos oss (ägare, hemsida, sociala medier m.m.) och är en viktig pusselbit då vi i OJA Racing vill ligga i framkant vad gäller information.

Alexander Andersson

Alex bor i Västerås och har mångårig erfarenhet som hästskötare där många säkerligen känner igen honom från tiden hos Li Hanné och han har även jobbat hos Tommy Hanné samt Magnus Lillieborg. Han jobbar heltid hos oss med hästarna.

Lilly Lundgren

Lilly är nyast i gänget där hon tidigare varit hos bland annat Per Nordström och Robert Bergh och efter att ha arbetat hos Svante Båth den senaste tiden så har hon nu landat här i Sala. Lilly arbetar heltid hos oss med hästarna.

Cimone Selling

Cimone har gått på Mälardalens Ridgymnasium och bland annat praktiserat hos Jörgen Westholm. Hon arbetar heltid hos oss med hästarna.

Anna Andersson

Anna har vuxit upp med hästar (Väskinge stallet) och tidigare bland annat jobbat hos Roger Malmqvist, Petri Salmela, Jan-Åke Hoas och Nicklas Westerholm. Hon arbetar heltid hos oss med hästarna.

Rebecca Nylén

Rebecca är ett av våra senaste tillskott och är en energisk norrländska som har mångårig erfarenhet med egna travhästar. Hon är hästskötare i stora stallet.

Leif Mählqvist

Leif har tidigare haft A-licens och jobbar deltid hos oss.