grabbhästen no rush

- toppstammad treåring med Maharajah som pappa och Alandias Karisma som mamma!

Unik möjlighet med toppstammat genom nya hästägarkonceptet Grabbhästen!
Målet är ett långvarigt och nytänkande hästägande tillsammans med vänner och nya bekantskaper.

ANMÄL OCH REGGA DIG FÖR ANDEL:
KLICKA HÄR!

  • Inköpskostnad 1.000 kronor (inklusive regavgift)
  • Fast kostnad på 350 kronor/andel och månad - inga övriga utgifter!
  • Totalt 100 andelar
  • Ingen bindningstid (vill du avsluta din andel så gör du det innevarande månad)
  • Administrering sker enkelt via Stall Ofcourse
  • Två årliga träffar med ägargänget
  • Utlottningar

3-årige No Rush har championhingsten Maharajah som pappa och miljonärskan Alandias Karisma som mamma. Det är alltså toppstammat rakt igenom på denna valack som också deltar i premiechansen.

”No Rush är en energisk kille som tränar fulla intervaller. Han är korrekt byggd både i kropp och ben. Jag har även provkört honom i ett lugnt banjobb efter 1,24/2100 meter som han löste enkelt och känslan är att han kvalar under försommaren" - Oskar J Andersson.


Ta del av information kring Grabbhästen i snitt två gånger/månad. Vi kommer även att försöka utbilda om olika saker inom travsporten.

Det ingår TVÅ TRÄFFAR per år i priset, som kan komma att ske i samband med trav men även i andra sammanhang. Ölprovning, whiskyprovning, middagar, köra häst, åka startbil m.m. står på agendan. Flera olika typer av UTLOTTNINGAR per år.

Som en del i Team OJA Racing kan man nyttja vår Hästägarlounge på Sundbyholmstravet och självfallet även vara med på våra övriga aktiviteter och saker som händer i teamet.

Konceptet Grabbhästen bygger på att man varje månad betalar samma fasta avgift (350 kr/månad) och du vet att det aldrig kostar varken mer eller mindre. Eventuella prispengar* betalas ut separat årsvis och försäkring ingår i priset.

Det kommer att vara totalt 100 andelar (max 5 andelar per person) där målet är att ha väldigt roligt på och vid sidan om travbanan. Detta är ett hästägande både för den rutinerade och den som aldrig ägt häst tidigare.

Upplägget med fast månadskostnad fungerar genom att det fonderas pengar till framtida utgifter. För att konceptet ska hålla långsiktigt fonderas även en viss summa till framtida hästköp med målet att utan extra kostnad fortsätta med ny häst när No Rush har tävlat färdigt hos teamet. Skulle det fonderas mer pengar än väntat kommer dessa kunna användas för att genomföra ännu mer spektakulära träffar eller roliga händelser.

Prispengar:
*För att konceptet med fast månadskostnad ska rulla på och för att genomföra bästa möjliga upplevelse så kommer prispengar fördelas som nedan:
- Minst 70 % betalas ut till hästägare årsvis.
- 10 % går till ”Ny-häst-pott”
- 4-9% går till ”Event-pott”.
- 11-16% Teamets normala procent (läs mer på ojaracing.se/priser)

Vart pengarna/månadskostnad fördelas:
5.000 admin
15.000 träningsavgift
5.000 Häst (resor, veterinär, equiterapi, personliga artiklar, täcken m.m.)
2.500+2.500 (avbetalning av häst + inbetalning i ny häst)
5.000 Event-pott

Pengafördelningen är ungefärlig, och skulle det blir pengar över kommer dessa antingen användas till Event eller delas ut vid den årliga utbetalningen.

OJA Racing styr över allt ekonomiskt som gäller Grabbhästen.
Konceptet Grabbhästen är unikt för OJA Racing och Grabbhästen kommer att tränas av Oskar J Andersson om inte han väljer att säga upp hästen.

Vid försäljning används pengarna till inköp av ny häst. Avslutas konceptet Grabbhästen så kommer pengarna som finns fonderade att delas ut till aktuella ägare.

**Det är viktigt att tänka på att en investering i en travhäst kan innebära att alla satsade pengar går om intet, satsa inte pengar du inte har råd att förlora.

ANMÄL OCH REGGA DIG FÖR ANDEL: KLICKA HÄR!

Frågor/Kontakt:
infoojaracing@gmail.com
Oskar J Andersson 070-382 54 91
Mattias Spante 073-077 18 87

Lukas (Stall Ofcourse - vid hjälp med registrering) 072-207 97 22.