Produkter för fiske från välkända leverantörer. Fri frakt vid beställning på över 500kr. Kanalgratis har ett brett utbud av svenskdesignade produkter för fiske. Beställ idag! Allt för sportfiske. Svensk design. Olika betalningsvillkor. Premiumprodukter. Allt för fiske.

Hemsida för Kanalgratis

M-WAR (Monkey With a Rod) är ett brand av kanalgratis. Det är väldigt prisvärda abborrjiggar. Jiggar man får mycket för pengarna av! Letar du efter billiga abborrjiggar, är detta vad du letar efter! Det finns kräftimmitationer och även små finessejiggar. Det finns abborrar för alla situationer, bra allround jiggar till abborrfisket.

Länk till hemsida för M-WAR

JR Logistic AB är ett bemanning- och rekryteringsföretag inom logistik och lager med över 13 års erfarenhet och goda referenser. Företaget grundades år 2004 och är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.

JR Logistics hemsida

KRAFFT är Sveriges största leverantör av hästfoder.

KRAFFTS hemsida

Här hittar du våra tävlingsvagnar, träningsvagnar, begagnade vagnar, tillbehör och reservdelar.

Customs hemsida

Travcash.se är Sveriges största community för spel på trav. På sajten finns gratis travtips varje dag, i Travcash facebookgrupp finns 25 000 andra travspelare att diskutera med, och via atg.se erbjuder Travcash några av Sveriges populäraste andelsspel.